top of page
  • Foto del escritorTomas Llusera

BAN-LETT by Tomas Llusera


Benvolguts amics de l'art romàntic per excel·lència, la música.

Teniu a les vostres mans el Scarlett news del mes de Març on trobareu tota la programació de les sessions en viu dels millors Dj’s d’aquestes contrades i també dels concerts en viu que fem cada diumenge tarda. A part també la nova columna que a mode d'opinió ens oferirà el nostre amic i bon client Dago Escorcia, un periodista reputat que ha participat com a periodista en els principals rotatius nacionals, un home d'orella fina, amant de la música i un molt bon observador, aquell que quan tu vas, ell ja fa estona ha tornat, res de pa tou.

També incorporem de manera fixa al nostre estimat Jaydeejay, ell serà l'encarregat de l'humor gràfic amb unes vinyetes realment sorprenents i un enginy insuperable i audaç per damunt de tot.

A la part central, podeu veure tota la programació musical que hem preparat en format calendari a mida de nevera, especial per apuntar en els requadres en blanc les vostres històries personals del dia a dia.

A la contraportada aquest mes tenim l'entrevista que vam fer a l'amic John Byron Jagger, un Scarlattí proper, amable, senzill, music i alhora nebot d'un tal Mick que porta el mateix cognom i que també es conegut com La Satànica Majestat.

En el mes d'Abril com a novetat els dijous tarda/nit els de dedicarem al vinil, de la ma del Dj Ranchero, en dites sessions es farà un VINILFORUM en el qual es citarà a tres clients i micro en ma explicaran quines dues cançons han marcat la seva vida, musicalment parlant i acte seguit la posarem al plat Technics, per escoltar-la tots plegats (imprescindible portar cada ponent el vinil de casa), una manera de conèixer-nos millor tots nosaltres.

Ara que ja sabeu que el rotllo que tenim no el venen a d'altres locals, ara que sabeu que el rotllo que tenim no us mortifica, ara que ja tenim confiança mútua deixem-nos de tanta comèdia i vivim la vida, que la vida no es vida si no es viu i gaudim de la bona música, que com deia el filòsof Plató “La música es l'art educatiu per excel.lencia s'endinsa en l'ànima i la transforma en virtut”.

Nosaltres davant de tan gran conclusió, només ens queda dir lo de:

HEY HO SCARLETT & GO.

VISC A Cambrils.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page